|
ISBN | 978-83-7971-996-9 |
---|---|
Numer katalogowy | 719969 |
Wymiary | 200 x 270 mm |
Okładka | twarda |
Ilość stron | 416 |
Rok wydania | 2019 |
200 łatwych przepisów z 5 kontynentów! Maksymalnie kilka składników!
Kilka minut na przygotowanie!
Podróżowanie stało się coraz popularniejsze i również w Polsce pojawiły się restauracje serwujące dania z całego świata. Modne wyprawy do Tajlandii i Japonii spowodowały, że na polskie stoły trafiło sushi. Od kilku lat także kuchnia amerykańska uwodzi swoimi burgerami, bajglami oraz daniami z grilla i z rusztu. Modne stały się brownies, cheesecakes (serniki), donuts (pączki) czy muffinki. Niniejszy poradnik kulinarny proponuje dania z ograniczoną ilością składników i uproszczoną techniką przygotowania, aby można je było przyrządzić tanio, szybko i łatwo, zachowując ich egzotyczny smak i aromat.