ISBN | 978-83-8172-562-0 |
---|---|
Numer katalogowy | 725620 |
Wymiary | 200 x 270 mm |
Okładka | twarda |
Ilość stron | 238 |
Rok wydania | 2020 |
Konfitury, dżemy, kiszonki... Nic nie zastąpi smaku i aromatu domowych przetworów. Zamknięte w stoikach skarby lata są nie tylko pyszne, ale też zdrowe! A ich przygotowanie wbrew pozorom nie musi być skomplikowane i czasochłonne.
Marynowane grzyby, kiszone ogórki, konfitury z wiśni czy śliwkowe powidła - dowiedz się, jak je przyrządzić, by smakowały jak z babcinej spiżarni. Ponad 170 przepisów na tradycyjne domowe przetwory, najlepsze metody przetwarzania owoców i warzyw, praktyczne porady znane kiedyś każdej gospodyni - ta książka to prawdziwe kompendium wiedzy. Skorzystaj z tradycyjnych receptur i ciesz się smakiem pysznych sałatek, dżemów i kompotów przez cały rok!
Ponad 170 sprawdzonych receptur na konfitury, dżemy, kiszonki i wiele innych domowych przepisów.