Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Close

    Franciszkański Eliksir Zdrowy układ pokarmowy, 250 ml

    Kod katalogowy: 471030
    Dostępność: BRAK NA STANIE
    Stara cena: 39,90 zł
    30,68 zł
    Najniższa cena z 30 dni: 30,68 zł
    Sprawdź warunki darmowej dostawy »
    Wysyłka do
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysłania)
    Cena
    No shipping options

    Franciszkański eliksir zawiera ekstrakt mieszanki ziół: litworu arcydzięgla (Angelica Archangelica), melisy (Melissa officinalis), jarzębiny (Sorbus aucuparia), lawendy lekarskiej (Lavandula officinalis), róży stulistnej (Rosa centifolia), sok z jabłka (Malus), aronii (Aronia melanocarpa) oraz aloesu (Aloe vera). Polecany jako uzupełnienie kuracji przeciwpasożytniczej. Arcydzięgiel wspiera apetyt i pobudza trawienie. Pomaga w utrzymaniu równowagi kwasowo-zasadowej żołądka i aktywnej pracy układu jelitowego. Pomaga utrzymać prawidłową pracę wątroby i fizjologiczny proces oczyszczania organizmu. Melisa wspiera trawienie i przyczynia się do prawidłowej pracy układu jelitowego. Przyczynia się do utrzymania fizycznego dobrego samopoczucia. Lawenda przyczynia się do utrzymania komfortu trawienia w sytuacji przejściowego stresu. Róża stulistna powaga utrzymać prawidłową motorykę układu pokarmowego – żołądka i jelit. Pomaga w utrzymaniu równowagi kwasowo-zasadowej żołądka. Wspiera wydalanie.

    Składniki:woda oczyszczona; mieszanka korzenia arcydzięgla, liścia melisy, owocu jarzębiny, kwiatu lawendy, owocu róży stulistnej - ekstrakt (DER 1:1); owocu aronii koncentrat soku (DER 4,3-4,4:1); owoc jabłka koncentrat soku (DER 6,25:1); sub-stancja przeciwutleniająca: ekstrakt rozmarynowy; substancja zagęszczająca: skrobia.

    Zalecane spożycie: 2 łyżeczki trzy razy dziennie przed posiłkiem, popić wodą. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.

    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu Zamknij
    • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *