Wędzenie ryb

Producent: Wydawnictwo AA
Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: 060505
24,90 zł
14,90 zł
Sprawdź warunki darmowej dostawy »

Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę!

Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze.

Do dzieła kulinarni odkrywcy!

Specyfikacja
Podtytuł Ryby morskie, słodkowodne, świeże i mrożone
ISBN 978-83-61060-50-5
Okładka twarda
Liczba stron 96
Wymiary 140 x 200 mm
Autor Julian Piotrowski
Klienci, którzy kupili ten produkt nabyli również: