-90%

Jak leczyć się czekoladą

Special Price 4,99 zł   Normalna cena 49,90 zł Oszczędzasz 44 zł
Najniższa cena z 30 dni: 9,90 zł
Dostępność: W magazynie
Więcej informacji
ISBN 978-83-7864-079-0
Numer katalogowy 640790
Wymiary 170 x 240 mm
Okładka twarda
Ilość stron 214
Rok wydania 2020

Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli. Książka autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claudea Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie! Autorzy doradzają też, jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.

Zajrzyj do książki:

Inni klienci kupili również